Sluit× Bel ons: +31 (0)30 820 11 70

           

Wij creëren impactvolle verhalen die zich verspreiden als een lopend vuurtje. Samen bouwen we aan een sterke reputatie en top-of-mind positie bij stakeholders.

Wist je dat..

.. 70% van de consumenten een merk of bedrijf liever leert kennen via artikelen dan via advertenties?

Het effect van Branded Content
Branded Content is de vertaling van een boodschap naar een creatieve concept. Een wereldberoemd voorbeeld van branded content is James Bond met zijn Martini (shaken, not stirred). Steeds meer bedrijven ervaren dat branded content een waardevolle manier is om boodschappen over te brengen. In een wereld waarin enorme hoeveelheden reclameboodschappen worden geproduceerd, moet je immers iets bijzonders doen om opgemerkt te worden. Het overbrengen van een boodschap kan op vele manieren. Online en offline. Soms via de media, maar steeds vaker via de eigen kanalen van bedrijven of gecombineerd.

Daarom Triple Publishing
Ben jij op zoek naar meer merkbekendheid of loyaliteit? Een positieve merkassociatie of hogere verkoopresultaten? Dan zit je goed! Onze storytellers zijn actief in de journalistiek én in het bedrijfsleven, een ijzersterke combinatie om tot doeltreffende branded content te komen. Wij verpakken boodschappen in redactionele jasjes, om de geloofwaardigheid te optimaliseren. Met tientallen jaren ervaring in de media én het bedrijfsleven weten wij de meest effectieve vormen en wegen te vinden. Impact maken met authentieke, deelbare verhalen. Daar gaat het om.

360 aanpak 
Voor een optimaal effect verspreiden we jouw boodschap via verschillende kanalen: owned, paid en earned. Via een eigen blog, social media, traditionele kranten en tijdschriften (online en offline), bloggers, influencers en ga zo maar door. Een goede distributiestrategie is minstens zo belangrijk als het brengen van een sterk verhaal. Want heb je aan goede branded content als niemand die te zien krijgt? Met een 360 aanpak zorgen we ervoor dat de doelgroep op diverse manieren met jouw boodschap in aanmerking komt.

Kennismaken met Content en Communicatie bureau Triple Publishing
Onze kantoren zijn gevestigd in Utrecht en Amsterdam. Maar onze mensen zijn flexibel en reizen ook graag naar andere locaties. Benieuwd of Triple Publishing bij je past? Neem dan contact met ons op. GEEN reactie binnen 24 uur? Dan heb je direct 10% korting op onze diensten te pakken.