Sluit× Bel ons: +31 (0)30 820 11 70

seo optimalisatie content

Hoe werkt SEO?
SEO staat voor Search Engine Optimization, wat zich in het Nederlands laat vertalen naar Zoekmachine Optimalisatie. Zoekmachines zoeken naar de meest relevante informatie voor de gebruiker en ranken deze in een lijst van zoekresultaten. Hoe beter een pagina is geoptimaliseerd, hoe hoger de positie in deze ranking zal zijn en hoe meer bezoekers jouw website zullen vinden. Kortom; SEO is de bron die digitale uitingen levensvatbaar maakt. Bij het optimaliseren van digitale content komen veel dingen kijken. De beste manier om een website aantrekkelijk te maken voor zoekmachines is een combinatie van kwalitatief hoogstaande content, gecombineerd met een gedegen structuur en de juiste techniek.

Daarom SEO
Internet groeit razendsnel en onze wereld telt nu al veel meer webpagina’s dan inwoners. Iedere seconde komen daar nieuwe pagina’s bij. Natuurlijk is het van groot belang dat mensen de weg naar jouw website weten te vinden. Onze storytellers kennen de ins & outs van SEO optimalisatie en plaatsen digitale routebordjes voor zoekmachines, op strategische posities. Het doel? Digitale zichtbaarheid, waardoor we meer bereik genereren voor jouw online boodschappen.

Daarom Triple Publishing 
Onze digitale storytellers zijn opgegroeid en meegegroeid met de vele mogelijkheden van het internet. Ze zijn getraind om te schrijven voor mensen én zoekmachines. Hoe? Onze SEO-specialisten creëren niet alleen vlotte teksten, maar plaatsen ook digitale routebordjes voor zoekmachines, op basis van de juiste keywords. Zo zorgt Triple Publishing ervoor dat mensen én zoekmachines de weg naar jouw boodschap weten te vinden. Want wat heb je aan goede content als niemand het te zien krijgt? Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap goed is én gevonden wordt.

Kennismaken met Triple Publishing
Onze kantoren zijn gevestigd in Utrecht en Amsterdam. Maar onze mensen zijn flexibel en reizen ook graag naar andere locaties. Benieuwd of Triple Publishing bij je past? Neem dan contact met ons op. GEEN reactie binnen 24 uur? Dan heb je direct 10% korting op onze diensten te pakken.