Sluit× Bel ons: +31 (0)30 820 11 70

Triple Publishing is een content & communicatiebureau gespecialiseerd in storytelling. We adviseren, begeleiden en ondersteunen organisaties bij het ontdekken en verspreiden van verhalen. Ondersteunend aan de bedrijfsstrategie, om de reputatie en beeldvorming te vormen, dingen op de kaart te zetten of om bedrijven menselijker te maken. Impact maken met authentieke, deelbare verhalen. Daar gaat het om.

Daarvoor trekken we van alles uit de kast. Woorden, video’s, fotografie, interactieve animaties en infographics. Om deze vervolgens via diverse online en offlline kanalen te verspreiden. Ons doel? Het verbinden van bedrijven en doelgroep(en). Wij zoeken en creëren content waar de doelgroep op zit te wachten, zodat de boodschappen zich verspreiden als een lopend vuurtje. Soms redactioneel, soms commercieel; maar altijd met heldere doelstellingen. 

Het team van Triple Publishing bestaat uit een team ondernemende professionals, met een achtergrond in de journalistiek, communicatie of pr/marketing. Wij werken samen met vaste partners gespecialiseerd in videoproductie, fotografie, grafisch ontwerp en drukwerk. Zo zorgen wij voor constante kwaliteit en sterke samenhang tussen de diverse uitingen. Professionaliteit, passie en plezier zijn onze sleutelwoorden. 

Tekstbureau Triple Publishing, Medewerkers Utrecht en Amsterdam


Enkele klanten over Triple Publishing:

  • Martijn van der Linden, Marketing Manager Cruise Travel: "Tamara, de oprichter van Triple Publishing, heeft de zeldzame vaardigheid om vrijwel direct vanaf de start van een project te ontzorgen en werk uit handen te nemen. Binnen het project had zij inhoudelijk altijd overzicht en een goed begrip van de kaders en kwaliteitseisen. Dit resulteerde in het op tijd, binnen specs en binnen kosten opleveren van het gevraagde resultaat. Daarnaast is ze een vrolijke en gedreven persoonlijkheid die binnen de organisatie en door mij persoonlijk zeer gewaardeerd werd als mens en collega."

  • Harri Theirlynk, Hoofdredacteur REIZEN Magazine: “Triple Publishing viel op vanwege vlotte bijdragen aan magazine en site van REIZEN. Waarom is dit een goed bedrijf? Deze partij doet wat ze belooft en begrijpt wat de klant (in dit geval een reismagazine) nodig heeft. Hier zitten echte ondernemers, met een constante drive tot verbetering.”

  • Bas Sandwijk, Directeur PakketdienstNL: “De communicatie bij de lancering van onze nieuwe pakketservice werd verzorgd door Triple Publishing. Ze werken nauwkeurig, zijn creatief en betrouwbaar. Dankzij dit bureau is onze boodschap op de juiste wijze bij potentiele klanten terecht gekomen. Kortom; een goede partij om mee samen te werken!”  
  • Simme Volkers, SEO consultant: “Wij werken met Triple Publishing samen op het gebied van SEO-projecten. Deze zijn gericht op de optimalisatie van techniek, content en linkstructuur. Ze kunnen snel schakelen en in korte tijd grote hoeveelheden content geoptimaliseerd. Inlevingsvermogen in de informatiebehoefte van de doelgroep resulteerde in perfecte, zoekmachinevriendelijke teksten.”
Kennismaken met Content en Communicatie bureau Triple Publishing

Onze kantoren zijn gevestigd in Utrecht en Amsterdam. Maar onze mensen zijn flexibel en reizen ook graag naar andere locaties. Benieuwd of Triple Publishing bij je past? Neem dan contact met ons op. GEEN reactie binnen 24 uur? Dan heb je direct 10% korting op onze diensten te pakken.